Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se de første billeder fra ‘Bidgerton’ sæson 2

Se de første billeder fra ‘Bidgerton’ sæson 2

22/01/2022 | Flixfilm

bridgerton saeson 2 netflix

Om lidt over to måneder har den nye sæson af den populære romantiske ‘Bidgerton’ premiere på Netflix.

I anledning af den snarlige premiere, der er fastsat til den 25. marts, har streamingtjenesten løftet sløret for de første glimt fra den nye sæson, som kan ses nederst i artiklen.

‘Bridgerton’ sæson 2 følger Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), den ældste af Bridgerton-søskende, da han sætter sig for at finde en passende kone.

Drevet af sin pligt til at opretholde familienavnet, virker det som en umulig opgave af finde den eneste ene, som kan leve op til hans umulige standarder. Det er indtil at Kate (Simone Ashley) og hendes yngre søster Edwina (Charithra Chandran) Sharma ankommer fra Indien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man skal dog se langt efter den eftertragtede ungkarl og rebelske hertug af Hastings – spillet af Regé-Jean Page – fra første sæson. Han er nemlig ikke med i sæson 2.

Første sæson af ‘Bridgerton’ var nemlig baseret på Julia Quinns ‘The Duke and I’, mens den kommende sæson er baseret på næste bog i den romantiske serie ‘The Viscount Who Loved Me’ og her medvirker Regé-Jean Pages karakter selvsagt ikke.

LÆS OGSÅ:   Den paranormale 'Dead Boy Detectives' får første trailer

Serien, som tidligere var den mest sete Netflix-serie nogensinden indtil at den sydkoreanske skrækserie ‘Squid Game‘ havde premiere, er en romantisk, skandaløs og kvik serie, der hylder tidløsheden i varige venskaber, familiers søgen efter deres rette plads og jagten på den slags kærlighed, der overvinder alt.

Efter premieren på sæson 2 er der dog meget mere i vente fra Bridgerton-søskende. Netflix har nemlig allerede annonceret at både en tredje og fjerde sæson er på vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se første sæson af ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 25. marts 2022.

bridgerton saeson 2 4

bridgerton saeson 2 5

bridgerton saeson 2

bridgerton saeson 2 1

bridgerton saeson 2 3

bridgerton saeson 2 6
Skriv kommentar