Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se de første billeder fra ‘Bridgerton’ sæson 3

Se de første billeder fra ‘Bridgerton’ sæson 3

23/06/2023 | Flixfilm

Premieredatoen er endnu ikke fastlagt, men streamingtjenesten Netflix har netop afsløret de første billeder fra tredje sæson af den vanvittigt populære serie ‘Bridgerton’.

Den romantiske, skandaløse og kvikke serie slog alle rekorder da sæson 2 havde premiere hvor 251 millioner timer blev streamet i løbet af blot syv dage.

Det gjorde det til den mest sete engelsktalende Netflix-serie er nogensinde – Kun overgået af den koreanske ‘Squid Game‘.

Se de nye billeder fra den kommende ‘Bridgerton’ sæson 3 her i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I sæson 3 finder Penelope sin nye kærlighed Featherington (Nicola Coughlan), da hun endelig har opgivet sin forelskelse i Colin Bridgerton (Luke Newton), efter at have hørt ham nedgøre hende over for sine venner i sæson 2.

I stedet fokuserer hun nu på at finde en ægtemand, der vil respektere hendes uafhængighed, så hun kan fortsætte sit dobbeltliv som Lady Whistledown. På grund af hendes manglende selvtillid går hendes søgen dog ikke helt som planlagt.

Imens er Colin tilbage fra sine sommerrejser med et nyt udseende og masser af selvtillid. Han er nedslået over at opdage, at Penelope, den ene person der altid værdsatte ham som han var, giver ham den kolde skulder.

LÆS OGSÅ:   Stand-up med voldtægtsanklagede Russell Brand bliver på Netflix

Ivrig efter at vinde hendes venskab tilbage, hjælper Colin Penelope med at styrke hendes selvtillid for at tiltrække den perfekte ægtemand. Men når hans lektioner begynder at virke lidt for godt, står Colin over for at finde ud af, hvad hans sande følelser for hans ven egentlig er.

Komplikationerne for Penelope forværres af hendes uoverensstemmelse med Eloise (Claudia Jessie), mens Penelopes stigende tilstedeværelse gør det endnu sværere at holde hendes alter ego som Lady Whistledown hemmeligt.

Selvom det er ‘Bridgerton’ sæson 3 som kommer, så er den faktisk baseret på “Romancing Mister Bridgerton”, den fjerde bog i Julia Quinns serie, som serien er baseret på.

‘Bridgerton’ er skabt af Chris Van Dusen og Shonda Rhimes, der står bag ‘Greys Hvide Verden’ og ‘How To Get Away With Murder’.

Se ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar