Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se første teaser fra Martin Scorseses Netflix-film ‘The Irishman’

Se første teaser fra Martin Scorseses Netflix-film ‘The Irishman’

30/07/2019 | Flixfilm

irishman netflix al pacine filmStreamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort første teaser-trailer samt to billeder fra den længeventede og stjernespækkede storfilm ‘The Irishman’ fra mesterinstruktøren Martin Scorsese (‘Goodfellas’, ‘The Departed’).

Se trailer samt de to billeder nederst i artiklen.

Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel og Joe Pesci er stjernerne i den kommende Netflix-film ‘The Irishman’, der er en episk fortælling om organiseret kriminalitet i efterkrigstidens USA, set gennem øjnene af krigsveteran fra 2. verdenskrig, Frank Sheeran; en hustler og lejemorder, som arbejdede ved siden af nogle af det 20. århundredes mest berygtede personer.

Over flere årtier fortæller filmen historien om et af de største uløste mysterier i amerikansk historie, nemlig forsvindingen af den legendariske fagforenings-præsident Jimmy Hoffa. Den viser den storslåede rejse gennem den organiserede kriminalitets skjulte korridorer: de indre systemer, stridigheder og politiske forbindelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Irishman’ er baseret på virkelige hændelser, som beskrevet i bogen ‘I Heard You Paint Houses’ af Charles Brandt i 2004.

LÆS OGSÅ   Netflix dropper 'Resident Evil'

På det ene billede ses Robert De Niro i baren overfor en siddende Joe Pesci, mens det andet viser Al Pacino og Robert De Niro gennem en horde af journalister og betjente.

Det er ikke oplyst hvornår ‘The Irishman’ får premiere på Netflix – andet end at det bliver i 2019 – men det er netop blevet offentliggjort, at filmen vil åben The New York Film Festival den 27. september.

Det formodes, at ‘The Irishman’ herefter får en kortere periode i biograferne, inklusiv danske, før den lander på streamingtjenesten.

irishman martin scorsese danmark

irishman netflix film danmarkSkriv kommentar