Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se de første billeder fra Robert Rodriguez actioneventyr ‘We Can Be Heroes’

Se de første billeder fra Robert Rodriguez actioneventyr ‘We Can Be Heroes’

15/11/2020 | Flixfilm

Robert Rodriguez We Can Be HeroesNytårsdag er familieunderholdningen sikret med ‘We Can Be Heroes’, som er en ny eventyrfilm skabt af Robert Rodriguez, der tidligere har instrueret ‘From Dusk Till Dawn’, ‘Sin City’, ‘Alita: Battle Angel’ samt ‘Spy Kids’.

Den nye familievenlige actionfilm har dog nok mere tilfælles med ‘Spy Kids’ end ‘Sin City’!

Det bliver slået fast med syvtommersøm baseret på de billeder som Netflix har frigivet og som kan ses nederst i artiklen.

I ‘We Can Be Heroes’ bliver verdens superhelte kidnappet af nogle fremmed rumvæsner. Heldigvis står børnene klar til at redde deres forældre og verden, men det kræver at de lære at arbejde sammen, og det er ikke altid helt nemt.

LÆS OGSÅ:   Susanne Bier er tilbage med Netflix-serien 'The Perfect Couple'

Filmen er som tidligere nævnt skabt, skrevet og instrueret af Robert Rodriguez mens rollelisten inkludere YaYa Gosselin, Pedro Pascal, Priyanka Chopra Jonas, Christian Slater, Boyd Holbrook, Christopher McDonald og Adriana Barraza.

Artiklen fortsætter under annoncen

Actioneventyret drager desuden paralleller til filmen ‘The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D’ fra 2005 – ligeledes skabt af Robert Rodriguez – da flere af skuespillerne herfra vil dukke op i den nye film i samme roller.

Se ‘We Can Be Heroes’ på Netflix Danmark fra den 25. december.

We Can Be Heroe

We Can Be Heroe

We Can Be Heroe

We Can Be Heroe
Skriv kommentar