Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se de første 2 min. af The Killing sæson 4

Se de første 2 min. af The Killing sæson 4

27/07/2014 | Flixfilm

sæson 4 killing netflix danmarkDen 1. august har Netflix eksklusiv premiere på fjerde og sidste sæson af krimi-serien The Killing. I den forbindelse har streamingtjenesten offentliggjort de første to minutter af den nye sæson på deres Facebook og som kan ses ved at følge linket herunder.

Se de første to minutter af The Killing sæson 4: Link.

The Killing er den amerikanske udgave af den populære danske dramaserie Forbrydelsen, kendt fra DR1, og Sarah Lund er blevet skiftet ud med Sarah Linden, som spilles af Mireille Enos. Seriens to første sæsoner tager udgangspunkt i mordet på Rosie Larsen hvorimod tredje sæson omhandlende en ny mordgåde. I sæson 4 bliver Sarah Linden og hendes kollega Stephen Holder (Joel Kinnaman) tildelt en ny sag, hvor en tilsyneladende perfekt familie bliver myrdet.

LÆS OGSÅ   Netflix vil lave større, færre og bedre film

Netflix købte sidste år rettighederne til The Killing og afslørede i samme anledning sæson 4. Det er hele tiden blevet fastslået, at den kommende sæson vil blive den uigenkaldeligt sidste, men hvis serien viser sig at blive en succes, har Netflix altså mulighed for at fortsætte serien såfremt seriens skuespillere ønsker at medvirke. Der er dog intet på tale i øjeblikket.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Killing Sæson 4 kan ses på Netflix fra 1. august. Se The Killing sæson 1-3 på Netflix i dag: Link.
Skriv kommentar