Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se den actionfyldte trailer til ‘Shadow and Bone’ sæson 2

Se den actionfyldte trailer til ‘Shadow and Bone’ sæson 2

21/02/2023 | Flixfilm

I slutningen af 2022 kunne Netflix annoncere, at den næste sæson af den fantasifulde eventyr-serie ‘Shadow and Bone’ vender tilbage den 16. marts 2023.

Her under en måned til premieren kan streamingtjenesten nu løfte sløret for den første trailer til sæson 2.

Find den nederst i artiklen.

For overhovedet at have en chance i kampen mod general Kirigan og hans tilsyneladende uovervindelige nye hær samler Alina Starkov og Mal Oretsev i ‘Shadow and Bone’ sæson 2 deres egne stærke allierede og drager ud på en rejse på tværs af kontinentet for at finde to sagnomspundne skabninger, der vil styrke hendes kræfter.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Ketterdam sender en mulighed under et dødbringende kup endnu en gang kragerne på kollisionskurs med den legendariske solopvækker.

Den anerkendte manuskriptforfatter Eric Heisserer (‘Arrival’) er showrunner på ‘Shadow and Bone’, som er baseret på Leigh Bardugos bestsælgende Grishaverse-bøger (Grisha-trilogien), som er solgt i mere end 2,5 million eksemplarer og oversat til mere end 38 sprog, heriblandt dansk.

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

Danskerne var også vilde med serien for første sæson var den mest sete serie på Netflix i mere end to uger efter premieren.

Vi anmeldte første sæson af ‘Shadow and Bone’ 1 og kvitterede med tre stjerner og skrev blandt andet; “Leigh Bardugos univers er helstøbt og bjergtagende. Desværre henvender ’Shadow and Bone’ sig mest til ’young adult’ publikummet, hvilket er ærgerligt.”

Artiklen fortsætter under annoncen

På rollelisten ses Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej Ghafa), Kit Young (Jesper Fahey) samt mange flere.

Se ‘Shadow and Bone‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan streames fra den 16. marts.
Skriv kommentar