Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se den kritikerroste ‘Roma’ før den får premiere på Netflix

Se den kritikerroste ‘Roma’ før den får premiere på Netflix

28/11/2018 | Flixfilm

roma biograf danmark 2018Kan du ikke vente med at se Alfonso Cuaróns nyeste film ‘Roma’ inden den får officiel og eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix den 14. december eller ønsker du at se den blændende smukke film, der er optaget i 65mm og med Dolby Atmos på det store lærred?!

Så er du heldig for ‘Roma’ vises nemlig i flere danske biografer inden filmen lander på Netflix Danmark.

Det er biograferne Biffen Nordkraft i Aalborg, Grand Teatret i København, Reprise Teatret i Holte, Øst For Paradis i Aarhus og Valby Kino, der alle viser ‘Roma’ fra den 6. december.

Filmen vises kun i de danske biografer indtil 12. december, så man har mindre end en uge til at fange filmen på det store lærred.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Roma’ følger man Cleo, en ung husholderske (Yalitza Aparicio) hos en familie som bor i et middelklasse område af roma i Mexico City. Filmen er en kærlighedserklæring til kvinderne, der opdragede ham, og han har brugt sine barndomsminder til at skabe et livligt og følelsesladet portræt af familieproblemer og klasseforskelle under 1970’ernes politiske uro.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 9 – 2023)

Det er Alfonso Cuarón første film siden thrilleren ‘Gravity’ med Sandra Bullock og George Clooney, som tog alle med storm tilbage i 2013 og vandt hele 7 Oscars, heriblandt for bedste instruktør.

‘Roma’ har også haft biografpremiere i USA og her indtjente filmen overraskende mere end $200.000 i løbet af fem dage. Meget overraskende når man tager i betragtning at ‘Roma’ snart kan ses “gratis” på streamingtjenesten Netflix.

‘Roma’ vandt tidligere på året hovedprisen til Venedig Film Festival 2018 og er spået til at løbe med megen opmærksomhed ved næste Oscaruddeling. På Rotten Tomatoes har filmen også en positiv bedømmelse på 99% baseret på mere end 120 anmeldelser.

Biografbilletter til ‘Roma’ kan købes hos den sædvanlige billetudbyder.

Se ‘Roma’ får premiere på Netflix Danmark den 14. december.1 kommentar til Se den kritikerroste ‘Roma’ før den får premiere på Netflix

  1. Klaus - kl. 07:45, 29-11-2018:

    Har bestilt billetter til forestillingen i Valby Kino 🙂

Skriv kommentar