Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se den nye trailer til ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

Se den nye trailer til ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

07/11/2022 | Flixfilm

Den 23. december har streamingtjenesten Netflix premiere på en af årets mest ventede film. Der er naturligvis tale om den stjernespækkede efterfølger til Rian Johnsons ‘Knives Out’ fra 2019, ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’.

Detektivfilmen har biografpremiere i udvalgte biografer allerede fra 23. november, og derfor har Netflix nu udsendt en ny trailer fra ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’, som kan ses nederst i artiklen.

I efterfølgeren lander detektiv Benoit Blanc (Daniel Craig) på en helt ny lokalitet – en vidunderlig græsk strand. Det er langt fra det sneklædte palæ i den første film, men der er én ting der er det samme: et mord er blevet begået, og der er kun én mand, der kan samle brikkerne og løse mysteriet.

Traileren viser den stjernespækkede rollebesætning, som inkluderer Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, samt Kate Hudson og Dave Bautista.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den første ‘Knives Out’ fulgte en splittet familie, men i ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ tager tingene en anden drejning.

Edward Norton spiller nemlig tech-milliardæren Miles Bron, der inviterer sine venner til sin private ø for at deltage i en mordmysteriefest, som naturligivs ikke udvikler sig som planlagt.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

Daniel Craig og hans overdrevne accent er tilbage i den nye film, og instruktør Rian Johnson kunne ikke være lykkeligere for som han udtaler, “.. at kunne samarbejde med en af de bedste skuespillere på planeten, som også er en fuldstændig dejlig fyr… Jeg ville være et fjols, hvis jeg ikke hopper på den mulighed igen.”

Følelsen er gensidig hos Daniel Craig; “det var virkelig et nemt valg, at arbejde med Rian igen. Vi havde sådan et fantastisk cast i den sidste, at jeg vidste ikke, hvordan vi skulle overgå det, men vi har i hvert fald gjort det ligeså godt,” udtaler Daniel Craig.

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ har premiere på Netflix Danmark den 23. december 2022.
Skriv kommentar