Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se den nye trailer til Sense8: A Christmas Special

Se den nye trailer til Sense8: A Christmas Special

16/12/2016 | Flixfilm

Den 23. december har Netflix premiere på et specialafsnit til sci-fi-serien Sense8 og nu har streamingtjenesten afsløret traileren til Sense8: A Christmas Special.

Se traileren nederst i artiklen.

I afsnittet fortsætter rejsen for de otte karakterer fra sæson 1, hvis sind svæver ind og ud af hinandens liv. Her finder de dybere mening, mørke og mere desperate hemmeligheder om hinanden hvilket giver den besvær med at identificere sig med sig selv.

Det nye afsnit af Sense8, som har en varighed på 2 timer, er en lille forsmag på hvad man kan vente sig når sæson 2 får premiere den 5. maj. 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sense8 følger otte personer rundt omkring i verden, der i kølvandet på et tragisk dødsfald, tilknyttes mentalt til hinanden. De kan se og tale med hinanden, som om de var på samme sted.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Stranger Things' – sæson 4, del 1

I serien medvirker bl.a. Naveen Andrews (Lost), Daryl Hannah (Kill Bill), Brian J. Smith (Stargate Universe) og Tuppence Middleton (Jupiter Ascending).

Sense8 er skabt af Wachowskis, som har stået bag The Matrix og V For Vendetta, samt J. Michael Straczynski som har været involveret i projekter som Babylon5, Changeling og Thor.

Se Sense8: A Christmas Special på Netflix Danmark fra den 23. december.
Skriv kommentar