Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se den nye trailer til Zack Snyders ‘Rebel Moon: A Child Of Fire’

Se den nye trailer til Zack Snyders ‘Rebel Moon: A Child Of Fire’

13/11/2023 | Flixfilm

Om lidt over en måned har Netflix eksklusiv premiere på første del af ‘Rebel Moon’, som er instrueret af Zack Snyder (‘300’, ‘Man of Steel’, ‘Army of the Dead‘) og har den officielle titel; ‘Rebel Moon — Part One: A Child Of Fire’.

I anledning af premieredatoen, som er fastsat til den 22. december, har streamingtjenesten Netflix netop frigivet en ny trailer til sci-fi fantasyfilmen, som kan ses nederst i artiklen.

Efterfølgeren, ‘Rebel Moon — Part Two: The Scargiver’ kommer på Netflix den 19. april 2024.

Om ‘Rebel Moon: A Child Of Fire’ skriver Netflix;

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en nødlanding på en måne i universets yderste afkrog begynder Kora (Sofia Boutella), en fremmed med en mystiske fortid, en ny tilværelse i et fredeligt bondesamfund.

Snart bliver hun deres eneste håb for overlevelse, da den tyranniske hersker Balisarius (Fra Fee) og hans onde udsending, admiral Noble (Ed Skrein), opdager, at bønderne uforvarende har solgt deres afgrøder til Bloodaxes-parret (Cleopatra Coleman og Ray Fisher), der står i spidsen for en drabelig gruppe oprørere, som Motherworld jagter.

Kora og Gunnar (Michiel Huisman), en godhjertet og naiv bonde fanget i krigens rædsler, får til opgave at finde de krigere, som vil risikere livet for at forsvare befolkningen i Veldt.

De rejser sammen til forskellige verdener for at finde Bloodaxes og samler undervejs en lille håndfuld krigere, der deler deres fælles behov for frelse: Kai (Charlie Hunnam), pilot og lejemorder; general Titus (Djimon Hounsou), legendarisk hærfører; Nemesis (Doona Bae), mester i sværdkamp; Tarak (Staz Nair) en fange med en kongelig fortid, og Milius (E. Duffy) modstandskæmper.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Tilbage på Veldt vågner Jimmy, den ældgamle mekaniserede beskytter, der har gemt sig i kulissen, op til dåd (Anthony Hopkins lægger stemme til). Men de nyslåede oprørere er nødt til at lære at stole på hinanden og slås som en enhed, inden Motherworlds hær kommer for at udradere dem alle.

Det amerikanske magasin Variety, skriver at Zack Snyder oprindelig pitchede idéen om ‘Rebel Moon’ til Lucasfilm, med det formål om at få den inkorporeret i ‘Star Wars’-universet. Det var før at Disney overtog alle rettighederne i 2012.

Instruktøren, som er berømt og berygtet for ekstra lange udgaver af sine film, har bekræftet, at ‘Rebel Moon: A Child Of Fire’ udkommer i en udgave, som er en time længere, end den som lander i slutningen af december.

‘Rebel Moon — Part One: A Child Of Fire’ har premiere på Netflix Danmark den 22. december.
Skriv kommentar