Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se den officielle trailer til ‘The Crown’ sæson 2

Se den officielle trailer til ‘The Crown’ sæson 2

07/11/2017 | Flixfilm

Fredag den 8. december har Netflix premiere på anden sæson af den historiske dramaserie ‘The Crown’, som omhandler de store politiske og globale begivenheder, der har definerede anden halvdel af det 20. århundrede.

Nu er streamingtjenesten imidlertid klar med første trailer til den nye sæson, som kan ses nederst i artiklen.

‘The Crown’ handler om Queen Elizabeth II og hendes uegentlig audienser med ministre fra hendes indsættelse i 1952 og frem til i dag. Anden sæson omhandler den skrøbelige tid som begyndte efter Anden Verdenskrig og starter således med at Hendes Majestæts væbnede styrker kæmper en ulovlig krig i Ægypten og slutter med premierministeren Harold Macmillans fald efter en ødelæggende skandale.

Netflix har angiveligt forpligtet sig til at lave hele seks sæsoner af serien og der er således meget mere i vente af serien som øjensynligt koster over $100 millioner pr. sæson. Eftersom første sæson modtog stor ros fra alle sider og blev nomineret til flere prestigefyldte priser, må man antage at Netflix i forbindelse med premieren på sæson 2 sover roligt om natten.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 44 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Claire Foy (Season of the Witch, Wreckers) har rollen som Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II i ‘The Crown’, mens John Lithgow (Interstellar, 3rd Rock from the Sun) spiller Sir Winston Churchill. Matt Smith, der kendes som Doktoren i adventure-serien Doctor Who, spiller Philip Mountbatten, Duke of Edinburgh og Prinsesse Margaret spilles af Vanessa Kirby (Jupiter Ascending, Insomniacs).

Serien er inspireret af det prisbelønnede West End-teaterstykke The Audience og forener forfatter Peter Morgan (The Queen, Frost/Nixon) med instruktør Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours) og producer Andy Harries (The Queen). Et hold der til sammen deler seks Oscar-nomineringer.

Se ‘The Crown’ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses på Netflix fra den 8. december.Skriv kommentar