Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se den officielle trailer til ‘The Irishman’

Se den officielle trailer til ‘The Irishman’

26/09/2019 | Flixfilm

irishman trailer netflixStreamingtjenesten Netflix har netop frigivet den stærkt imødesete trailer til Martin Scorseses ‘The Irishman’, som har Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel og Joe Pesci i hovedrollerne.

Se traileren til ‘The Irishman’, som får eksklusiv premiere på Netflix den 27. november, nederst i artiklen.

‘The Irishman’ er en tre og en halv time episk fortælling om organiseret kriminalitet i efterkrigstidens USA, set gennem øjnene af krigsveteran fra 2. verdenskrig, Frank Sheeran; en hustler og lejemorder, som arbejdede ved siden af nogle af det 20. århundredes mest berygtede personer.

Det var planen, at ‘The Irishman’ også skulle have en begrænset biografpremiere, således man havde mulighed for at se storfilmen med den bedste lyd og billede, men de to største biografkæder i Danmark har begge valgt at boykotte filmen og den vil dermed ikke kommer på programmet i hverken Cinemaxx eller Nordisk Film Biografer.

LÆS OGSÅ   Netflix gør det nemmere at finde film og serier

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dog muligt, at mindre danske og uafhængige biografer vil vise ‘The Irishman’, men dette er endnu ikke bekræftet.

Filmen, som er baseret på virkelige hændelser, er skabt af den prisbelønnede mesterinstruktør Martin Scorsese, der tidligere har gjort sig bemærket med utallige film, heriblandt ‘Goodfellas’ og ‘The Departed’.

‘The Irishman’ kan streames på Netflix Danmark fra den 27. november.
Skriv kommentar