Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se den obskure trailer til true-crime dokumentaren; Casting JonBenet

Se den obskure trailer til true-crime dokumentaren; Casting JonBenet

29/03/2017 | Flixfilm

I 1996 blev Boulder, Colorado, rystet af den seksårige skønhedsdronning JonBenet Ramseys mystiske dødsfald, som dags dato stadig er uopklaret.

Streamingtjenesten Netflix går tæt på det spektakulære dødsfald i den nye true-crime dokumentar; Casting JonBenet, som får premiere den 28. april.

Se traileren til dokumentaren nedenfor.

I en dyster bevægende undersøgelse af kriminalitet, skyld og personlige synsvinkler udvisker Casting JonBenet mesterligt grænserne mellem dokumentar og drama.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at vende op og ned på den sædvanlige fortælleteknikke i true-crime-genren, har Netflix i Casting JonBenet castet personer fra lokalbefolkningen til at rekonstruere det uopklaret dødsfald.

I traileren ses således forældre, der velvilligt stiller deres små pigebørn til rådighed til at spille den nu afdøde skønhedsdronning JonBenet Ramsey, hvis dødsfald har været ombærget af meget mediedækning og spekulationer.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2022)

I Casting JonBenet vender instruktøren Kitty Green ydermere tilbage for at møde lokalbefolkning, som hver især fortæller, hvordan de husker og relaterer sig til den ulykkelige Ramsey-familie.

Den 6-årige JonBenet Ramsey forsvandt natten mellem 25. – 26. december 1996 og blev otte timer senere fundet kvalt i familiens egen kælder.

Casting JonBenet er produceret af Kitty Green (The Face of Ukraine: Casting Oksana Baiul), Scott Macaulay (Raising Victor Vargas; Gummo) og James Schamus (Brokeback Mountain).

Kan kun streames på Netflix Danmark fra den 28. april 2017.Skriv kommentar