Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se den uhyggelige trailer til Hemlock Grove sæson 2

Se den uhyggelige trailer til Hemlock Grove sæson 2

12/06/2014 | Flixfilm

hemlock grove netflix danmarkDen 11. juli har sæson 2 af den overnaturlige serie Hemlock Grove premiere på Netflix Danmark. I den forbindelse er der netop blevet frigivet en ny trailer der viser hvad den kommende sæson har at byde på og det er bestemt ikke for sarte sjæle. Se traileren nederst.

I traileren for Hemlock Grove sæson 2 er der rigelige mængder blod, underlige skabninger og torturlignende operationer, hvilket tyder på at sæson 2 bliver væsentlig mere uhyggelig og skrækindjagende end første sæson. Serien instruktør Eli Roth har da også lovet masser af blod, splatter og masser af special effects i den kommende sæson.

I den nye sæson af den overnaturlige triller fortsætter der med at ske nye mysterier i den lille by, der er besat af onde kræfter. Roman kæmper med sit forhold til sin mor og sin søsters forsvinden. Samtidig er Peter flyttet ind hos Destiny og er tvunget til at få et job da han mor er væk og ikke længere kan forsørge ham. En ny pige kommer dog til byen hvilket påvirker både Roman og Peter, der begge bærer på en grufuld hemmelighed.

LÆS OGSÅ   Nu kommer den kontroversielle Peter Madsen-dokumentar 'Into the Deep' på Netflix

I Hemlock Grove medvirker Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgård (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova) og Dougray Scott (Mission Impossible II). I den nye sæson vil man endvidere kunne se nogle nye ansigter da skuespillerne Madeline Brewer (Orange is the New Black), Madeleine Martin (Californication), Joel de la Fuente (Law & Order: SVU) og Tiio Horn (18 to Life) ligeledes er på rollelisten i Hemlock Grove sæson 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sæson 1 af Hemlock Grove blev en moderat succes for Netflix, hvis der sammenlignes med de andre originale serier som House of Cards og Orange Is the New Black, men serien blev alligevel nomineret til to Emmy Awards.

Hemlock Grove sæson 2 kan ses på Netflix fra 11. juli. Serien er lavet af Netflix og kan dermed kun ses på denne streamingtjeneste. Anden sæson er på ialt 10 episoder.

Herunder kan traileren til Hemlock Grove sæson 2 ses;Skriv kommentar