Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se en hævntørstig Jason Momoa på jagt i ‘Sweet Girl’

Se en hævntørstig Jason Momoa på jagt i ‘Sweet Girl’

13/07/2021 | Flixfilm

SG 20191125 04556 R V2Streamingtjenesten Netflix har netop frigivet første trailer til hævn-thrilleren ‘Sweet Girl’, som har Hollywood-stjernen Jason Momoa (‘Aquaman’, ‘Justice League’, ‘Dune’) i hovedrollen.

Se traileren nederst i artiklen.

Film, som får eksklusiv premiere den 20. august, følger den hengivne familiemand Ray Cooper (Momoa), der er opsat på at opnå retfærdighed mod en medicinal-virksomhed, der trækker et potentielt livreddende lægemiddel fra markedet lige før hans kone (Adria Arjona) dør af kræft.

Men hans søgen efter sandheden fører til at Ray og hans datter Rachel (Isabela Merced) bliver jaget vildt, og missionen ændrer sig fra at redde sin familie til at opnå hævn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som det ses i traileren bliver det en hæsblæsende kamp om liv og død.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 39 – 2022)

Foruden ovennævnte medvirker også Marisa Tomei, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis, Michael Raymond-James, Amy Brenneman m.fl. i den actionspækkede film.

Manuskriptet er skrevet af Philip Eisner og Gregg Hurwitz, som tidligere har ført pennen på blandt andet krimidramaet ‘The Book of Henry’ og kultgyseren ‘Event Horizon’.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Jason Momoa samarbejder med Netflix. Han spillede også hovedrollen i adventure-serien ‘Frontier‘, som dog blev lukket efter tre sæsoner, men som stadig kan streames på Netflix.

Se ‘Sweet Girl’ på Netflix Danmark fra den 20. august.Skriv kommentar