Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se episk trailer til forløberen ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’

Se episk trailer til forløberen ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’

15/08/2019 | Flixfilm

The Dark Crystal Age of Resistance netflix danmark premiere 2019Den 30. august har streamingtjenesten Netflix premiere på ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’, som er en prequel til Jim Hensons kultfilm ‘The Dark Crystal’ fra 1982.

Netflix har netop udgivet en ny episk trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘The Dark Crystal: Age of Resistance’, som denne gang bliver en serie på 10 episoder, er skabt i samarbejde med The Jim Henson Company for at holde sig tro til den originale historie. Derfor er serien også skabt med dukker som det var tilfældet med filmen fra 1982, selvom at CGI ville have været nemmere.

Serien instrueres af den visionære Louis Leterrier (‘Danny the Dog’, ‘Now You See Me’) og han har fået en stjerneparade af skuespillere til at lægger stemmer til dukkerne, heriblandt Sigourney Weaver, Mark Hamill, Helena Bonham-Carter, Alicia Vikander, Simon Pegg, Benedict Wong, Andy Samberg blot for at nævne nogle stykker.

‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ følger Deet, Rian og Brea på en episk rejse for at finde håb i mørket, redde Thra og opdage deres skæbne. Intet bliver nogensinde det samme igen.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'Young Royals'

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen tvivl om at Netflix har store forventninger til serien, da streamingtjenesten i forlængelse af premieren også vil udgive et videospil ‘The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics’ til Nintendo Switch, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows og macOS. Spillet udkommer senere i 2019.

Den originale ‘The Dark Crystal’-film, som tabte kampen om biografgængerne til ‘E.T. the Extra-Terrestrial’, da filmen udkom i 1982, kan i øvrigt findes på Netflix – Perfekt opvarmning til den nye serie. Find ‘The Dark Crystal’ her.

Se ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ på Netflix Danmark fra den 30. august.
Skriv kommentar