Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første teaser fra Netflix’s ‘Avatar: The Last Airbender’ live-action serie

Se første teaser fra Netflix’s ‘Avatar: The Last Airbender’ live-action serie

19/06/2023 | Flixfilm

Næsten 5 år er gået siden at Netflix i 2018 kunne afsløre, at de var begyndt på en filmatisering af ‘Avatar: The Last Airbender’, men nu er streamingtjenesten endelig klar til at løfte sløret!

Det sker i en teaser, samt et par nye billeder som kan ses nederst i artiklen.

‘Avatar: The Last Airbender’ foregår i en verden, der er opdelt i fire nationer: Vandstammerne, Jordriget, Ildnationen og Luftnomaderne.

“Benders” er mennesker, der har evnen til at telekinetisk manipulere og kontrollere elementet, der svarer til deres nation, ved hjælp af bevægelser baseret på kinesisk kampsport.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Avatar” er den eneste person med evnen til at beherske alle fire elementer.

Den ikoniske serie ‘Avatar: The Last Airbender’ blev oprindeligt sendt over tre sæsoner og bestod af 61 episoder, der blev vist på Nickelodeon fra 2005-2008. Serien har opnået en enorm fanskare og har vundet flere priser, herunder en Emmy.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver Minecraft-serie

Det var meningen, at Michael DiMartino og Bryan Konietzko, der var skaberne af den oprindelige animerede serie, skulle være en del af Netflix-projektet, men i 2020 blev det offentliggjort at de ikke kunne blive enige om den kreative vision, og derfor forlod ‘Avatar: The Last Airbender’.

Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka), Dallas Liu (Prins Zuko) og Gordon Cormier (Aang) udgør castet i serien, som umiddelbart først bliver udgivet i 2024.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien produceres af Dan Lin (‘The Lego Movie’, ‘Aladdin’), Lindsey Liberatore (‘Walker’) og Michael Goi (‘Swamp Thing’, ‘American Horror Story’).

Det forventes, at ‘Avatar: The Last Airbender’ får premiere på Netflix Danmark i 2024.
Skriv kommentar