Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første teaser og billeder fra ‘The Crown’ sæson 6

Se første teaser og billeder fra ‘The Crown’ sæson 6

18/10/2023 | Flixfilm

Om lidt under en måned har sjette og sidste sæson af Netflix-hitserien ‘The Crown’ premiere.

Det sker når del af sæson 6 får premiere den 16. november, og den anden del følger den op den 14. december.

I anledning af den snarlige premieredato, har streamingtjenesten netop offentliggjort de første billeder samt teaser-trailer fra den kommende sidste sæson.

Det kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Del 1 af den sjette og sidste sæson af serien – og dermed de første fire episoder af den nye sæson – skildrer et blomstrende forhold mellem Prinsesse Diana og Dodi Fayed, før en skæbnesvanger køretur får frygtelige konsekvenser.

Om sin hovedrolle i denne sæson siger Elizabeth Debicki (Prinsesse Diana):

“Jeg synes, det er en virkelig unik udfordring som skuespiller – at skulle skildre den tid. Jeg stolede virkelig bare på den emotionelle plan, som Peter lagde ud for os. Det her er hans fortolkning, og jeg tror, den gav følelsesmæssig mening for mig, så det holdt jeg fast i. For det er selvfølgelig dybt forfærdeligt og kompliceret, og vi kan aldrig vide, hvordan det var.”

For både Dominic West (Prins Charles) og Imelda Staunton (Dronning Elizabeth II) er der en lethed og forståelse forbundet med det at påtage sig rollerne som disse karakterer i endnu en sæson.

Imelda Staunton udtaler: “Jeg har levet med hende i lang tid, så om noget følte jeg mig mere tryg denne gang. Jeg elsker hendes ro og hendes evne til ikke at lade sig slå ud af alt det, der konstant – gennem hele hendes liv – må have foregået omkring hende.”

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Dominic West siger om Prins Charles: “Jeg synes, han har en ægte tristhed og en ægte medfølelse i sig, og det fantastiske ved ’The Crown’ er, at du ser disse offentlige personer privat. Jeg formoder, ​​at han privat er ret følelsesladet, sådan spillede jeg ham i hvert fald … Jeg tror​​, at det, der forhåbentlig kommer frem, er medfølelse, men relativt velafbalanceret.

Anden del afslutter historien over seks episoder. Efter prinsesse Dianas død forsøger Prins William at finde sin vej på kostskolen Eton, mens det britiske kongehus må navigere i det offentlige opinions turbulente farvande. Da dronningen når sit 50-års jubilæum, reflekterer hun over monarkiets fremtid, ægteskabet mellem prins Charles og Camilla, samt begyndelsen på et nyt kongeligt kapitel med Prins William og Kate Middleton.

‘The Crown’ er inspireret af virkelige hændelser og er en dramatisering, der fortæller om dronning Elizabeth II og de politiske og personlige hændelser, der påvirkede hendes regeringstid. Den sidste sæson dækker perioden fra 1997 til 2005, hvilket i store træk svarer til Tony Blairs embedsperiode som premierminister (spillet af Bertie Carvel).

Siden ‘The Crown’ debuterede på Netflix i 2016, har serien høstet utallige priser og nomineringer, herunder 15 BAFTA-nomineringer, 10 Golden Globe-nomineringer (inklusive fire sejre), 69 Emmy-nomineringer fordelt over fem sæsoner.

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar