Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se første teaser til ‘Den usandsynlige morder’ om mordet på Olof Palme

Se første teaser til ‘Den usandsynlige morder’ om mordet på Olof Palme

23/09/2021 | Flixfilm

TUM 102 Unit 0007220210922 4532 153l88t

En snigmyrdet statsminister. En politiefterforskning, der ikke fører nogen vegne. Hvad skete der den nat i Stockholm? Og hvem er Stig Engström – manden, som blev udpeget til, højst sandsynligt, at have trykket på aftrækkeren?

‘Den usandsynlige morder’ er en serie i 5 dele inspireret af den prisbelønnede bog ’The Unlikely Murderer’ af Thomas Petterson.

Serien, som blev offentliggjort i december 2020, får premiere på Netflix den 5. november og streamingtjenesten har netop frigivet første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den svenske dramaserie er en fiktiv fortolkning af, hvordan den grafiske designer Stig Engström – der blev udpeget til sandsynligvis at være den svenske statsminister Olof Palmes morder – formåede at undslippe retssystemet helt op til sin død gennem en kombination af frækhed, held og en rådvild politistyrke.

Hvad ved vi om Stig Engström? Hvordan kunne politiet lade ham slippe væk, selvom de var på sporet af ham?

LÆS OGSÅ   Se første trailer til actionkomedien 'The Man From Toronto'

Mordet var ikke særligt godt planlagt, Engström gjorde alt galt lige fra start, og der var næsten ingen, der troede på hans løgne om, hvad han rent faktisk lavede den skæbnesvangre nat i 1986 i Stockholm, Sverige.

Rollelisten inkluderer Robert Robert Gustafsson som Stig Engström, Eva Melander som Margareta Engström, Mikael Persbrandt som Hans Holmér og Peter Andersson som Arne Ivell.

Manuskriptforfatterne bag serien er Wilhelm Behrman og Niklas Rockström (‘Kalifat’, ‘Before We Die’), mens Charlotte Brändström (‘The Witcher’, ‘Jupiter’s Legacy)’ er den konceptuerende instruktør.

Se ‘The Unlikely Murderer’ på Netflix Danmark fra den 5. november.
Skriv kommentar