Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første teaser til filmatiseringen af ‘Det halve kongerige’

Se første teaser til filmatiseringen af ‘Det halve kongerige’

07/07/2022 | Flixfilm

Royalteen 2041491 01 08 46 16 4126687

For et år siden kunne Netflix annoncere, at de ville filmatisere ‘Arvingen’ den første bog i den anmelderroste ungdomsserie ’Det halve kongerige’ af Randi Fuglehaug og Anne Gunn Halvorsen.

Filmens internationale titel er ‘Royalteen’ og nu er streamingtjenesten klar til at løfte sløret for første teaser til filmen om fest, kærlighed og sladder.

Se klippet nederst i artiklen.

‘Royalteen’ er en kærlighedshistorie om at leve med sine fejl, erobre sin frygt og tage internettet med storm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da den nytilkomne Lena (Ines Høysæter Asserson) og den norske prins Karl Johan (Mathias Storhøj), også kendt som Kalle blandt venner, begynder at få varme følelser for hinanden, er Lena smigret, men også skeptisk af flere årsager.

Partyprinsen Kalle bliver ofte set i sensationspressen og på sladderbloggene – en af dem var administreret anonymt af Lena selv, indtil hun blev afsløret.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Lena er meget bevidst om, at det at date den fremtidige konge kan sætte dem begge i en umulig situation, og hun har ikke fortalt Kalle eller nogen anden om sin endnu større hemmelighed og årsagen til, at hun flyttede fra sin hjemby.

‘Royalteen’ er instrueret af Per-Olav Sørensen (‘Quicksand – Størst af alt’, ‘Hjem til jul’, ‘Nobel’) og Emilie Beck (‘When you left, Do you want me back?’) mens at rollelisten byder på Ines Høysæter Asserson (Lena), Mathias Storhøi (Prins Kalle), Elli Müller Osborne (Margrethe), Filip Bargee Ramberg (Arnie), Amalie Sporsheim (Ingrid) m.fl.

‘Royalteen’ har global premiere på Netflix den 17. august.
Skriv kommentar