Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første teaser til Guillermo Del Toros ‘Pinocchio’

Se første teaser til Guillermo Del Toros ‘Pinocchio’

26/01/2022 | Flixfilm

Pinocchio Netflix Guillermo Del Toro

Den prisvindende filmskaber Guillermo del Toro, som vandt fire Oscars for ‘The Shape of Water’ i 2018, og som netop nu er biografaktuel med den psykologiske thriller ‘Nightmare Alley’, vender tilbage sidst på året med en stop-motion-musical udgave af det klassiske eventyr om Pinocchio.

Filmen ‘Pinocchio’ får eksklusiv premiere på Netflix, og streamingtjenesten har netop løftet sløret for første teaser, som kan ses nederst i artiklen.

‘Pinocchio’, der instrueres af Guillermo del Toro og Mark Gustafson, der har stor erfaring med stop motion, bl.a. fra sit arbejde på Wes Andersons ‘Fantastic Mr. Fox’, følger en lille dreng, lavet af træ, der bliver bragt til live af sin fars ønske, som kommer ud på en fantastisk rejse.

Historien foregår under fascismens opblomstring i Mussolinis Italien i 1930’erne, og genfortællingen er en historie om kærlighed og ulydighed, hvor Pinocchio kæmper for at leve op til sin fars forventninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stemmerne leveres af Ewan McGregor, der spiller Jesper Fårekylling som vi også får første glimt af i den nye teaser, mens Gregory Man er Pinocchio og David Bradley (‘Harry Potter’-serien, ‘Game of Thrones’) spiller Geppetto.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juli 2024

Herudover medvirker også Oscar-vinderen Tilda Swinton, Oscar-vinderen Christoph Waltz, Finn Wolfhard (‘Stranger Things’), Oscar-vinderen Cate Blanchett, John Turturro (‘The Batman’), Golden Globe-vinderen Ron Perlman (‘Nightmare Alley’), Tim Blake Nelson (‘Watchmen’) og Burn Gorman (‘Enola Holmes’).

Guillermo del Toro, som beskriver filmen som livslangt passionsprojekt, udtalte i forbindelse med annonceringen i 2018;

“Ingen kunstform har påvirket mit liv og mit arbejde mere end animation og ingen karakter i historien har haft så dybt en personlig forbindelse til mig som drengen, der er lavet af træ. Jeg har ønsket at lave denne film så længe jeg kan huske.”

Guillermo Del Toros ‘Pinocchio’ får premiere på Netflix Danmark i december 2022.
Skriv kommentar