Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se første teaser til Netflix-serie om Stockholmsyndromet med Bill Skarsgård

Se første teaser til Netflix-serie om Stockholmsyndromet med Bill Skarsgård

05/02/2022 | Flixfilm

clark netflix serie

Streamingtjenesten Netflix har netop frigivet første teaser til ‘Clark’ med Bill Skarsgård (‘It’) i rollen som Clark Olofsson – den berygtede svenske bankrøver og manden, der gav anledning til begrebet “Stockholmsyndromet”.

Se klippet nederst i artiklen.

Serien, som er instrueret og skrevet af Jonas Åkerlund (‘Polar’, ‘Lords of Chaos’), følger Clark på sin livsrejse, hvorpå han narrede hele Sverige til at forelske sig i ham – til trods for adskillige tilfælde af narkohandel, mordforsøg, overfald, tyveri og talrige bankrøverier.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Clark’, der er baseret på sandhederne og løgnene afsløret i Clark Olofssons selvbiografi, leverer en fiktiv fortolkning af en af de mest kontroversielle personligheder i nutidig svensk historie.

På rollelisten finder man foruden Bill Skarsgård også danske Freja Beha Erichsen og Amalie Bruun samt Adam Lundgren, Sandra Ilar, Vilhelm Blomgren, Peter Viitanen, Hanna Björn, Isabelle Grill, Alida Morberg, Björn Gustafsson, Robin Nazari, Linus Wahlgren m.fl.

Det endvidere værd at bemærke, at musikken leveres af Mikael Åkerfeldt, som er kendt som frontmanden fra bandet ‘Opeth’ og det svenske dødsmetal band ‘Bloodbath’.

Jonas Åkerlund udtaler sig om serien; ”Der er en grund til, at den svenske rockstjerneforbryder Clark Olofsson er kendt over hele verden. Han har sort bælte i at forføre, er en mestermanipulator, en mediestorm med et psykotisk sind – og alt derimellem.”

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se på Netflix i marts

“Med en kvikhed, der matcher hans evne til at manipulere, tager denne serie seerne med på en rejse tilbage til de glade 60’ere og 70’ere og videre til de mørke slut-70’ere og 80’ere. Det er historien om Clark Olofsson, som vi aldrig har set den før. Alt sammen fortalt af Stockholmsyndrom-manden selv – den forunderlige mand bag alle forbrydelserne,” lyder det fra Åkerlund, som også er kendt for at have instrueret musikvideoen til The Prodigy’s Smack My Bitch Up, samt trommeslager i det svenske black metal band Bathory.

Netflix har endnu ikke offentliggjort den præcise premieredato for ‘Clark’. Kun at den snart lander på streamingtjenesten.Skriv kommentar