Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se første teaser til ‘The Pale Blue Eye’ med Christian Bale

Se første teaser til ‘The Pale Blue Eye’ med Christian Bale

07/11/2022 | Flixfilm
Christian Bale i ‘The Pale Blue Eye’

Instruktør Scott Cooper og skuespiller Christian Bale har tidligere arbejdet sammen på ‘Out of the Furnace’ og ‘Hostile’, og nu har makkerparret atter fundet sammen i gotiske horror-thriller ‘The Pale Blue Eye’, som Netflix netop har udsendt første teaser til.

Se klippet nederst i artiklen.

‘The Pale Blue Eye’ har premiere på Netflix den 6. januar 2023.

Filmen, som har kostet streamingtjenesten omkring 350 millioner kroner, har Oscar-vinderen Christian Bale i hovedrollen som en erfaren detektiv, der forsøger at løse mysteriet på en række mord, som fandt sted i 1830 på US Military Academy i West Point.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den lokal detektiv, Augustus Landor (Christian Bale) bliver en tidlig morgen kontakt da en kadet på militærakademiet bliver fundet død. Det viser sig dog hurtigt at sagen er mere bestialsk end først antaget, da den unge mands hjerte er blevet fjernet med kirurgisk præcision.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Wendell & Wild'

I frygt for uoprettelig skade på militærakademiets rennomé, får Landor hjælp af en excentrisk kadet med en foragt for militærets strenghed, tavshedskodeks og en forkærlighed for poesi – en ung mand ved navn Edgar Allan Poe (Harry Melling).

Foruden allerede nævnte medvirker også Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Hadley Robinson, Timothy Spall og Robert Duvall i ‘The Pale Blue Eye’.

Historien er baseret på en roman af samme navn af Louis Bayard fra 2006, og instruktør Scott Cooper kalder selv filmen for et passionsprojektet han har ville filmatisere i mere end et årti.

Se ‘The Pale Blue Eye’ på Netflix Danmark fraden 6. januar 2023.Skriv kommentar