Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første trailer: Benicio Del Toro og Justin Timberlake i morderisk krimi ‘Reptile’

Se første trailer: Benicio Del Toro og Justin Timberlake i morderisk krimi ‘Reptile’

22/08/2023 | Flixfilm

I begyndelsen af oktober, har streamingtjenesten Netflix premiere på den nye stjernespækket krimithriller ‘Reptile’, der har Benicio Del Toro, Justin Timberlake og Alicia Silverstone i hovedrollerne.

Filmen får verdenspremiere på Toronto Film Festival i midten af september hvorefter den vil kunne streames på Netflix fra den 6. oktober.

Se første trailer til ‘Reptile’ nederst i artiklen.

Krimien følger en hårdkogt detektiv (Del Toro), der forsøger at afsløre sandheden i en sag hvor en ung ejendomsmægler er blevet myrdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men intet er, som det ser ud til og i sin søgen begynder han at afsløre illusionerne i sit eget liv.

Justin Timberlake spiller mordofferet kæreste, der giver sin version af at komme hjem som den første og opdage hende med en kniv i ryggen, hvilket betyder han er mistænkt i sagen.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til anden del af 'Bridgerton' sæson 3

Han er dog ikke den eneste mistænkte for også kvindens veninde og eksmanden, samt en “mærkelig person”, der gentagne gange har besøgt kærestens hoveddør uden invitation, er i detektivens søgelys.

‘Reptile’ instrueres af debutanten Grant Singer, som dog har stor erfaring med musikvideoer med Daft Punk, The Weeknd, Sam Smith, Lorde med flere. Manuskriptet har instruktøren skrevet i samarbejde med Oscar-vinderen Benicio Del Toro og Benjamin Brewer (‘The Trust’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden allerede nævnte medvirker også Sky Ferreira, Karl Glusman, Michael Pitt, Domenick Lombardozzi og Catherine Dyer.

‘Reptile’ har premiere på Netflix Danmark den 6. oktober.
Skriv kommentar