Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første trailer til ‘1899’ fra skaberne af ‘Dark’

Se første trailer til ‘1899’ fra skaberne af ‘Dark’

24/10/2022 | Flixfilm

I dag har streamingtjenesten Netflix offentliggjort traileren til den længe ventede serie ‘1899’ og giver samtidigt et indblik i de mystiske begivenheder, der i serien finder sted på dækket af et migrantskib.

Serien er skabt af Baran bo Odar og Jantje Friese, der også er skaberne af den prisvindende tyske Netflix-serie ‘Dark‘, og får global premiere på Netflix den 17. november.

Se trailer til ‘1899’ nederst i artiklen.

De otte episoder følger de usædvanlige omstændigheder på rejsen fra Europa til New York. Passagererne er en blanding af forskellige europæiske nationaliteter – forenet af deres fælles håb og drømme for det nye århundrede og deres fremtid i udlandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men deres rejse tager en uventet drejning, da de opdager et andet migrantskib, der driver på åbent hav.

Det, de finder ombord, vil forvandle deres vej til det forjættede land til et rædselsfuldt mareridt, der forbinder hver af passagerernes fortid gennem et spind af hemmeligheder.

LÆS OGSÅ:   Den paranormale 'Dead Boy Detectives' får første trailer

Blandt de medvirkende er danske navne som Lucas Lynggaard Tønnesen (‘The Rain‘), Clara Rosager (‘Før Frosten’), Alexandre Willaume (‘Equinox‘) og Maria Erwolter (‘The Ritual’) samt internationale navne som blandt andre Emily Beecham (‘Outside the Wire‘), Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau og Anton Lesser.

‘1899’ er udformet som en flersproget serie, og derfor vil karaktererne tale deres modersmål.

Første sæson af ‘1899’ har premiere på Netflix Danmark den 17. november.
Skriv kommentar