Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første trailer til ‘Beverly Hills Cop 4’

Se første trailer til ‘Beverly Hills Cop 4’

23/05/2024 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix her netop offentliggjort den officielle trailer til den længe ventede tilbagevenden af Eddie Murphy som Axel Foley i ‘Beverly Hills Cop: Axel F’ aka ‘Frækkere end politiet tillader: Axel F’, som er titlen på den fjerde film i rækken.

Filmen har premiere den 3. juli, og den nye trailer kan ses nederst i artiklen.

I efterfølgeren er kriminalbetjent Axel Foley (Eddie Murphy) tilbage på jobbet i Beverly Hills.

Da hans datter bliver truet på livet, slår hun (Taylour Paige) og Foley sig sammen med en ny partner (Joseph Gordon-Levitt) og de gamle venner Billy Rosewood (Judge Reinhold) og John Taggart (John Ashton) for at sætte gang i efterforskningen og afdække en sammensværgelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden allerede nævnte medvirker også Paul Reiser, Bronson Pinchot og Kevin Bacon.

Jerry Bruckheimer (‘Top Gun: Maverick’, ‘The Rock’), der også producerede de første to oprindelige ‘Beverly Hills Cop’-film, er også med i produktionen på denne fjerde efterfølger om den kække betjent.

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

Når den nye ‘Frækkere end politiet tillader’-film lander på Netflix vil det være næsten 40 år efter at den første film havde premiere. Det er næsten ligeså gammelt som instruktøren Mark Molloy, der er bag kamerat på efterfølgeren. Dette er den første spillefilm på hans CV, som ellers inkluderer en del reklamefilm for teknologivirksomheden Apple.

Har man svært ved at vente på at se Axel Foley i aktion igen, så kan man netop nu gense ‘Frækkere end politiet tillader’ 1, 2, og 3 på Netflix.

‘Beverly Hills Cop: Axel F’ har premiere på Netflix Danmark den 3. juli.
Skriv kommentar