Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første trailer til David Finchers ‘The Killer’ med Michael Fassbender

Se første trailer til David Finchers ‘The Killer’ med Michael Fassbender

30/08/2023 | Flixfilm

Netflix har netop offentliggjort første teaser trailer til en af streamingtjenestens mest ventede film: ‘The Killer’ fra mesterinstruktøren David Fincher (‘Se7en’, ‘Fight Club’ ‘Mindhunter’)

Den morderiske thriller har verdenspremiere på søndag til Venedig Film Festival, men vil kunne streames på Netflix fra den 10. november.

Se trailer til ‘The Killer’ nederst i artiklen.

Michael Fassbender (‘Prometheus’, X-Men: First Class’) har hovedrollen som en lejemorder, der kæmper mod sine arbejdsgivere og sig selv under en international menneskejagt – som han insisterer ikke er personlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte og Tilda Swinton medvirker også i den spændingsmættede film.

Manuskript til ‘The Killer’ er skrevet af Andrew Kevin Walker, som baserer sig på en tegneserie af Alexis Nolent om en koldblodig lejemodig, som får en psykologisk krise.

Andrew Kevin Walker samarbejde også med David Fincher på kultfilmen ‘Se7en’ fra 1995, der havde Brad Pitt, Morgan Freeman og Kevin Spacey i hovedrollerne.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Love at First Sight'

‘The Killer’ er David Finchers første spillefilm siden Netflix-biografien ‘Mank‘ fra 2020, der blev nomineret til 10 Oscars – heriblandt Bedste Film.

Thrilleren vil også kunne fanges i biografen inden premieren på Netflix. Det sker fra den 27. oktober. Ingen dansk biografer har på nuværende tidspunkt bekræftet, at de viser filmen, men mon ikke de samme mindre biografer, der tidligere har vist Netflix-film på det store lærred, også vil have David Finchers kommende film på programmet.

Se ‘The Killer’ på Netflix Danmark fra den 10. november.
Skriv kommentar