Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første trailer til den nyskabende DC-serie ‘The Sandman’

Se første trailer til den nyskabende DC-serie ‘The Sandman’

26/07/2022 | Flixfilm

Moderne myter og mørk fantasy mødes i den kommende Netflix-serie ‘The Sandman’, som er baseret på den populære tegneserie af samme navn fra DC Comics og Neil Gaiman.

‘The Sandman’ er på i alt 10 episoder og Netflix har netop frigivet første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Serien, der lander på Netflix i begyndelsen af august, foregår i en verden, der venter på os alle, når vi lukker øjnene og sover – et sted kaldet Drømmen, hvor “The Sandman”, Drømmenes Mester (Tom Sturridge), giver form til alle vores dybeste frygt og fantasier.

Men da han uventet bliver fanget og holdt fanget i et århundrede, sætter hans fravær en række begivenheder i gang, som vil ændre både drømmeverdenen og den vågne verden for altid.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at genoprette orden må Drømmenes Mester rejse på tværs af forskellige verdener og tidslinjer for at rette op på de fejl, han har begået i løbet af sin enorme eksistens, gense gamle venner og fjender og møde nye entiteter – både kosmiske og menneskelige – undervejs.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Den episke fantasy-serie har foruden Tom Sturridge, også Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry m.fl. på rollelisten.

‘The Sandman’ er produceret og omskrevet til tv-version af David S. Goyer, som tidligere har ført pennen på utallige overnaturlige historier som ‘Foundation’, ‘The Dark Knight’ og ‘Man of Steel’.

Første sæson af ‘The Sandman’ har premiere på Netflix Danmark den 5. august.
Skriv kommentar