Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se første trailer til den psykologiske sci-fi ‘Spiderhead’ med Chris Hemsworth

Se første trailer til den psykologiske sci-fi ‘Spiderhead’ med Chris Hemsworth

18/05/2022 | Flixfilm

spiderhead netflix trailer

Den 17. juni har streamingtjenesten Netflix premiere på den amerikanske sci-fi ‘Spiderhead’, som er en mørk, morsom og psykologisk thriller.

Filmen har Chris Hemsworth, Miles Teller og Jurnee Smollett i hovedrollerne og Netflix har netop udsendt første trailer som kan ses nederst i artiklen.

I et avanceret fængsels, der drives af den geniale visionær Steve Abnesti (Chris Hemsworth), bærer de indsatte en kirurgisk fastgjort enhed, der administrerer doser af sindændrende stoffer i bytte for mildere domme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen tremmer, ingen celler eller fangedragter. I fængslet har alle lov til at være sig selv. Indtil de ikke er det. Til tider er de en bedre version. Har man brug for en opkvikker? Det er der et lægemiddel til. Mangler du ord? Det er der også et lægemiddel til.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 8 – 2023)

Men da to forsøgspersoner, Jeff (Miles Teller) og Lizzy (Jurnee Smollett), danner en fælles front, bliver deres kamp mod systemet vanskelig, da Abnestis eksperimenter begynder at skubbe grænserne for den frie vilje.

‘Spiderhead’ er instrueret af Joseph Kosinski, som netop nu er aktuel med den anmelderroste ‘Top Gun: Maverick’, som han også har instrueret.

Manuskriptet er skrevet af Rhett Reese og Paul Wernick (‘Deadpool’, ‘Zombieland’), baseret på historien ‘Escape From Spiderhead’ af George Saunders, der blev udgivet i magasinet The New Yorker.

Se ‘Spiderhead’ på Netflix Danmark fra den 17. juni.Skriv kommentar