Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se første trailer til ‘The Witcher’

Se første trailer til ‘The Witcher’

20/07/2019 | Flixfilm

witcher netflix trailer danmarkNetflix har netop udsendt første teaser-trailer til den stort anlangte fantasy-serie ‘The Witcher’, som er baseret på de storsælgende bøger og er en episk fortælling om skæbne og familie.

Se traileren nederst i artiklen.

Det var på tegneseriemessen San Diego Comic-Con, at holdet bag kunne løfte sløret til traileren til den længeventede serie, som har Henry Cavill (‘Mission Impossible – Fallout’, ‘Justice League’) i hovedrollen som Geralt fra Rivia sammen med andre skuespillere som Anya Chalotra (‘The ABC Murders’) som Yennefer og Freya Allan (‘The War of the Worlds’, ) som Ciri, samt danske Lars Mikkelsen (‘House of Cards’) som Stregobor.

‘The Witcher’, som er skabt af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt of Rivia, som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 14 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Geralt er en ensom monsterjæger, som kæmper for at finde sin plads i en verden hvor folk ofte viser sig at være vildere end bæster. Men da skæbnen skubber ham mod en magtfuld troldkvinde og en ung prinsesse med en farlig hemmelighed, må de tre sammen lære at navigere på det mere og mere omskiftelige Kontinent.

Der er tidligere blevet afsløret billeder og andre detaljer om serien.

Netflix har ikke afsløret premieredatoen på ‘The Witcher’, som bliver på 8 episoder, men det må formodes at blive i slutningen af 2019.
Skriv kommentar