Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første billeder fra Netflix-serien Daredevil

Se første billeder fra Netflix-serien Daredevil

13/10/2014 | Flixfilm

daredevil netflix danmark 1Sidste år offentliggjorde Netflix og Disney et nyt samarbejde der betyder, at streamingtjenesten vil lave fem helt nye serier med kendte superhelte fra Marvel. Den første serie bliver Daredevil og nu er de første billeder fra serien blevet afsløret. Se billederne nederst.

Billederne viser seriens hovedperson Charlie Cox, der om dagen er den blinde advokat Matthew Murdock og som trækker i superhelte-outfittet om natten.

Det var på New York Comic Con (tegneserie-messe), at billederne blev offentliggjort og her blevet det også afsløret, at serien vil være inspireret af Daredevil: Man Without Fear!, den klassiske historie fra 1993 af John Romita Jr. og Frank Miller.

Udover Charlie Cox (Boardwalk Empire) medvirker også Rosario Dawson (Sin City) og Elden Henson (The Hunger Games: Mockingbird) i serien.

LÆS OGSÅ:   Dansk dramakomedie kommer på Netflix 167 dage efter biografpremieren

Daredevil bliver på 13 episoder og får eksklusiv premiere på Netflix til næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien om Daredevil er i øvrigt den første af fem superhelte-serier, som vil bliver lavet i samarbejde med Marvel. De øvrige handler om Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage og en The Defenders-miniserie hvor superheltene slår sig sammen for at klare de onde kræfter.

daredevil marvel netflix dk

daredevil netflix danmark 1
2 kommentarer til Se første billeder fra Netflix-serien Daredevil

  1. Da Senzai - kl. 22:17, 14-10-2014:

    Jessica Jones bliver fedt! 😀

  2. To nye billeder fra superhelte-serien Daredevil | Flixfilm - kl. 13:25, 25-12-2014:

    […] er anden gang Marvel har offentliggjort billeder fra serien. Se de første billeder fra Netflix-serien Daredevil, hvor også Matthew Murdock og Daredevil er i […]

Skriv kommentar