Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se første billeder fra Stranger Things sæson 2

Se første billeder fra Stranger Things sæson 2

14/02/2017 | Flixfilm

Det er ikke mere end få dage siden, at Netflix kunne afsløre premieredato og første teaser-trailer på den længeventede nye sæson af Stranger Things, men nu kan streamingtjenesten imidlertid fremvise et par nye billeder fra sæson 2.

Se billederne nederst i denne artikel.

På det første af de nye billeder ses Mike, Dustin, Lucas og Will i ‘Ghostbusters’-kostumer, mens et andet giver første kig på pigen Max, som spilles Sadie Sink (The Americans, Blue Bloods), der er en hård og selvsikker pige, hvis væremåde oftest ses hos drenge. Hun har dog en turbulent fortid og er generelt mistroisk over folk omkring hende.

Herudover er der også glimt af Nancy og Jonathan med frygtindgydende ansigter og Jim Hopper på undersøgende detektivarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se traileren til Stranger Things sæson 2 her: Stranger Things sæson 2: Premieredato og teaser-trailer.

Stranger Things er lavet af Matt Duffer og Ross Duffer, som også stod bag instruktionen af første sæson, men i den nye sæson får de bl.a. hjælp af Andrew Stanton, som er manden bag flere Pixar-klassikere som Wall-E, Toy Story og Finding Nemo. Andrew vil instruere to episoder i den nye sæson.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Sentinelle'

Da drengen Will Byers forsvinder fra sit hjem, indleder hans venner en intens eftersøgning for at finde ham. Under deres søgning støder drengene på en mærkværdig pige, der er på flugt. Pigen er skaldet og bærer en mystisk tatovering på håndleddet, med tallet ”11”. Drengene bliver venner med den mystiske pige og begynder straks, at grave i detaljerne om hende. Efterhånden finde de ud af, at hun måske kan være med til at løse de mysterier, der lurer under overfladen i den lille by.

Serien Stranger Things byder på mystik, gys og spænding og er en hyldest til 80’ernes kultklassikere som ET, Goonies og Stand by Me.

Stranger Things sæson 2 har premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, hvor alle afsnit kan ses med det samme.    Skriv kommentar