Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første klip fra Orange Is the New Black sæson 5

Se første klip fra Orange Is the New Black sæson 5

11/04/2017 | Flixfilm

Den 9. juni 2017 har femte sæson af Orange Is the New Black premiere på Netflix Danmark, men allerede nu har streamingtjenesten afsløret et 60-sekunders klip, som viser at livet i Litchfield fængslet aldrig bliver det samme.

Se klippet nederst i artiklen.

Orange Is the New Black sæson 5 udfolder sig over blot 3 dage og klippet viser nogle af de dramatiske begivenheder, som eskalerer over den korte periode, mens de indsatte kæmper for retfærdighed, forløsning og den respekt de fortjener.

Fjerde sæson af Orange Is The New Black forlod os siddende på kanten af ​​sofaen med en ultimativ cliff-hanger. Et eksplosivt oprør startet af Pousseys pludselige død, kombineret med de indsattes frustration og sorg, eskalerede hurtigt til totalt kaos: Daya er i besiddelse af en pistol, og det er klart, at livet i Litchfield aldrig bliver det samme – uanset udfaldet.

Sæson fem fortsætter, hvor vi slap, tilbage til det øjeblik i fængslet, hvor der vil blive truffet beslutninger, der vil påvirke både situationen indenfor og udenfor ​​fængselsmurerne for evigt.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 7 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle de velkendte skuespillere vi medvirke i den nye sæson og der er dermed dømt gensyn med alle fangerne, heriblandt Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco Taryn Manning og mange flere.

Efter premieren på Orange Is the New Black sæson 5 er der dog meget mere i vente fra de indsatte i Litchfield fængslet, da Netflix har bekræftet at serien vender tilbage med en sæson 6 og 7.

Se Orange Is the New Black sæson 5 på Netflix Danmark fra den 9. juni 2017.
Skriv kommentar