Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første officielle trailer til Marvel’s Iron Fist

Se første officielle trailer til Marvel’s Iron Fist

07/02/2017 | Flixfilm

Den 17. marts har den nye Netflix-serie Marvel’s Iron Fist premiere på Netflix Danmark og i anledning af seriens snarlige ankomst på streamingtjenesten, har Netflix netop udsendt første fulde trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Alle troede, at den unge milliardær Danny Rand (Finn Jones) omkom i en flyulykke for 15 år siden, indtil han pludselig på mystisk vis vender tilbage til New York City, fast besluttet på at genvinde ejerskabet over familievirksomheden. Men da en gammel fjende ankommer til byen, bliver dette levende våben nødt til at vælge mellem sin families arv og sine pligter som Iron Fist, ved brug af sine utrolige kampsports færdigheder og mystisk kræfter.

Som det ses i traileren nedenfor er den barfodet Danny Rand temmelig hæmningsløs og hårdtslående i sin jagt på kriminelle.

Skuespilleren Finn Jones, som bl.a kendes for rollen Loras Tyrell i HBO-serien Game of Thrones, spiller Danny Rand / Iron Fist, mens han vil får selskab af bl.a. Jessica Henwick (Colleen Wing), Jessica Stroup (Joy Meachum), Tom Pelphrey (Ward Meachum), David Wenham (Harold Meachum), og Rosario Dawson (Claire Temple).

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i oktober

Efter premieren på serien om Iron Fist, er det blot at vente på det endelige opgør i The Defenders, som samler alle superheltene Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist i samme serie, hvor de skal bekæmpe en ultimativ skurk, som vil blive spillet af Sigourney Weaver (Avatar, Alien).

Artiklen fortsætter under annoncen

Marvel’s Iron Fist har premiere 17. marts 2017 og vises kun på streamingtjenesten Netflix.
Skriv kommentar