Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se hele din historik på Netflix

Se hele din historik på Netflix

05/08/2014 | Flixfilm

netflix historie historik danmarkStreamingtjenesten Netflix har nu været tilgængelig i Danmark i snart to år og det er garanteret blevet til mange timers underholdning. Men hvad var det egentlig man så den allerførste gang man loggede på Netflix?

Netflix har netop annonceret en ny funktion hvor man kan se hele sin streaming-historie og ikke blot de seneste titler. Listen kan i øjeblikket kun tilgås via hjemmesiden, men du kan finde et direkte link herunder.

Se din Netflix-historie her: Link.

Den viste liste er for den profil, man er logget ind med. Hvis man ønsker, at se for en anden skal man blot skifte profil (oppe til højre) og klikke på linket igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk venligst, at der på listen også figurer film og serier, som ikke er set helt igennem. Hvis man dermed blot har set 5 min. af en given titel, så vil denne også kunne findes på listen.

LÆS OGSÅ   Se første trailer til den psykologiske sci-fi 'Spiderhead' med Chris Hemsworth

Hvis du ønsker at fjerne nogle titler fra listen, så kan dette kun gøres ved at slette din profil og oprette en ny. Det kan dog ikke anbefales da dine filmpræferencer vil blive slettet og du derfor skal lære Netflix på ny hvad du godt kan lige og se.
2 kommentarer til Se hele din historik på Netflix

 1. Michell - kl. 21:10, 30-10-2016:

  Kommer Soy Luna på netflix ligsom Violetta gjorde

 2. Hanna Hertz - kl. 18:32, 16-03-2018:

  Kan jeg få slettet – filmen Strippers – og lignende, som der blev søgt på – vil i hjælpe mig med at gøre det- jeg sad bare og søgte på forskelligt – hvad man egentlig kunne se.

  Så please hjælp mig med det.

  Jeg har selv prøvet at finde ud af det – forgæves.!!

  Venligst

Skriv kommentar