Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se House of Cards sæson 3 på Netflix Danmark

Se House of Cards sæson 3 på Netflix Danmark

27/02/2015 | Flixfilm

hoc house of cards sæson 3 netflix plakatNu kan du se hele tredje sæson af den populære serie House of Cards på Netflix Danmark. Alle 13 afsnit kan ses med det samme. Serien vises i øvrigt eksklusivt på Netflix og kan dermed kun ses på denne streamingtjeneste.

I sæson 3 af House of Cards er nettet strammere end nogensinde for Frank (Kevin Spacey) og Claire Underwood (Robin Wright), som gennem de to foregående sæsoner har kæmpet sig til den absolutte magt i amerikansk politik. Frank er nu placeret i det ovale kontor, hvor han er verdens mest magtfulde mand, men med det krævende arbejde følger også masser af intriger, korruption og skandaler.

Det er dog ikke kun i USA hvor der er problemer. Frank Underwood må til udlandet for at håndtere den internationale politik og russiske præsident, som i serien spilles af den danske skuespiller Lars Mikkelsen.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Netflix har endnu ikke meddelt hvorvidt der kommer flere sæsoner af House of Cards, men dette kommer naturligvis også an på hvorledes sæson 3 afslutter. En slutning som endnu er en velbevaret hemmelighed.

Se hele House of Cards sæson 3 på Netflix Danmark: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Se House of Cards sæson 3 på Netflix Danmark

  1. hassan - kl. 22:18, 01-03-2015:

    Hvornår kommer supernatural

Skriv kommentar