Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se House of Cards sæson 3 på Netflix Danmark

Se House of Cards sæson 3 på Netflix Danmark

27/02/2015 | Flixfilm

hoc house of cards sæson 3 netflix plakatNu kan du se hele tredje sæson af den populære serie House of Cards på Netflix Danmark. Alle 13 afsnit kan ses med det samme. Serien vises i øvrigt eksklusivt på Netflix og kan dermed kun ses på denne streamingtjeneste.

I sæson 3 af House of Cards er nettet strammere end nogensinde for Frank (Kevin Spacey) og Claire Underwood (Robin Wright), som gennem de to foregående sæsoner har kæmpet sig til den absolutte magt i amerikansk politik. Frank er nu placeret i det ovale kontor, hvor han er verdens mest magtfulde mand, men med det krævende arbejde følger også masser af intriger, korruption og skandaler.

Det er dog ikke kun i USA hvor der er problemer. Frank Underwood må til udlandet for at håndtere den internationale politik og russiske præsident, som i serien spilles af den danske skuespiller Lars Mikkelsen.

LÆS OGSÅ   Netflix overvejer direkte streaming af shows

Netflix har endnu ikke meddelt hvorvidt der kommer flere sæsoner af House of Cards, men dette kommer naturligvis også an på hvorledes sæson 3 afslutter. En slutning som endnu er en velbevaret hemmelighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se hele House of Cards sæson 3 på Netflix Danmark: Link.
1 kommentar til Se House of Cards sæson 3 på Netflix Danmark

  1. hassan - kl. 22:18, 01-03-2015:

    Hvornår kommer supernatural

Skriv kommentar