Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se hvornår titler forsvinder fra Netflix

Se hvornår titler forsvinder fra Netflix

28/05/2014 | Flixfilm

netflix batman væk forsvinder hvorhenne danmarkDa serien Lost for nogle uger siden forsvandet fra streamingtjenesten Netflix var det til stor overraskelse for flere Netflix-medlemmere. Mange mente, at serien var blevet fjernet uden advarsel. Selvom det ikke er åbenlyst, så viser Netflix faktisk hvornår titler udgår. Herunder beskriver vi hvorledes du selv kan spotte om din yndlings-serie eller film er ved at blive fjernet fra Netflix.

Netflix offentliggjorde tidligere en liste over udgående titler og sendte mails ud til deres medlemmer, men det gør de øjensynligt ikke mere. Nu er man derimod selv nødt til at tjekke under hver enkelt film eller serie. Det er dog kun muligt, at se udløbsdatoen en uge inden at titlen forsvinder.

Du kan tjekke om en titel er ved at forsvinde, at holde musen over titlen indtil der vises flere informationer. Hvis der som på billedet øverst til højre står “Tilgængelig: Indtil XX/XX/XX” betyder det, at filmen eller serien forsvinder efter denne dato og ikke vil være tilgængelig mere på Netflix. Det skal bemærkes at datoen er til og med.

LÆS OGSÅ   'Lupin' sæson 2 kommer til sommer

Man kan også finde informationen på selve filmsiden. Her står det nede i højre hjørne, blandt de øvrige information omkring undertekster, sprog osv.

Artiklen fortsætter under annoncen

På billedet nederst kan du se hvorledes det så ud, når man søgte efter The Dark Knight Rises i sidste uge. Her kan man se, at filmen forsvinder den 27/05/14. Det betyder altså, at fra og med den 28. maj kan The Dark Knight Rises ikke længere findes på Netflix Danmark.

Da udløbsdatoen først fremgår en uge inden titlerne forsvinder kræver det altså, at man tjekker Netflix regelmæssigt hvis ikke man vil undgå, at gå glip af en film eller de sidste afsnit af en serie.

netflix forsvinder fjerne serie film dk2 kommentarer til Se hvornår titler forsvinder fra Netflix

  1. Allan - kl. 23:38, 01-06-2014:

    Hvad sker der egentlig med Lost, er der nyt på rygtebørsen?? Savner stadig den serie helt vildt..

  2. Navn - kl. 15:16, 22-06-2015:

    den serig falling skies hvornår komme de siste afsnit af de siste Sasonger ?? Mvh futte

    Skriv kommentar