Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se hypnotisk trailer til David Finchers dystopiske ‘Love Death + Robots’

Se hypnotisk trailer til David Finchers dystopiske ‘Love Death + Robots’

14/02/2019 | Flixfilm

love death robots animation serie netflix trailerDen 15. marts har Netflix premiere på ‘Love Death + Robots’, som er en NSFW (Not Safe For Work) animationsserie med varulve soldater, ukontrollerbare robotter, skraldemonstre, cyborg dusørjægere, edderkopper fra rummet og blodtørstige dæmoner!

Den anerkendte film og serieskaber David Fincher (‘House of Cards’, ‘Mindhunter’, ‘Seven’) og Tim Miller (‘Deadpool’) har skabt animations antologiserien eksklusivt på Netflix.

Se den hypnotiserende trailer med hårdpumpende techno-musik nedenfor.

‘Love, Death + Robots’ byder på science fiction, fantasy, horror og komedie-historier, som vil være henvendt til det voksne publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Episoderne har hver en varighed på 5-15 minutter og vil være skabt af animationsstudier fra hele verden og vil dermed have en unik stil, fra 2D til fotorealistisk 3D CGI.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Girl in the Picture'

Den unikke stil fremgår i særdeleshed af traileren, som viser flere surrealistiske og frygtindgydende monstre, samt dyster teknologi, som skaber associationer til Netflix-serien ‘Black Mirror’, der oftest har dystopisk teknologi som omdrejningspunkt.

Tim Miller har tidligere udtalt, at ‘Love, Death + Robots’ er et drømmeprojekt og at han er så “fucking glad for at kultfilm, tegneserier, bøger og magasiner med fantastisk fiktion er blevet bredt accepteret så man kan tillade sig at lave en serie som denne.”

Se ‘Love, Death + Robots’ på Netflix Danmark fra den 15. marts.
3 kommentarer til Se hypnotisk trailer til David Finchers dystopiske ‘Love Death + Robots’

  1. Anders - kl. 23:06, 14-02-2019:

    Ser vildt ud! Glæder mig til at se den 🙂

  2. Panther - kl. 13:23, 15-02-2019:

    Wow man får helt ondt i hovedet!!

  3. Moneypenny - kl. 18:10, 15-02-2019:

    Fedt koncept. Den skal ses.

Skriv kommentar