Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se Idris Elba som falleret DJ i ‘Turn Up Charlie’

Se Idris Elba som falleret DJ i ‘Turn Up Charlie’

08/03/2019 | Flixfilm

turn up charlie netflix idris elbaDen engelske skuespiller Idris Elba, som fik sit gennembrud i HBO-serien ‘The Wire’, er klar med serien ‘Turn Up Charlie’ hvor han mere eller mindre spiller sig selv.

Komedieserien ‘Turn Up Charlie’ får premiere på Netflix den 15. marts og nederst i artiklen kan der ses en trailer.

Årsagen til at vi skriver at Idris Elba mere eller mindre spiller sig selv i ‘Turn Up Charlie’ er at han i komedieserien spiller en falleret DJ, som bliver hyret til at være “barnepige” for sin berømte vens besværlige datter.

Foruden at være en verdensberømt skuespiller er Idris Elba nemlig også DJ i sin fritid – han er dog alt andet en falleret i virkelighed. Under navnet DJ Big Driis giver han nemlig timelange DJ-koncerter og er blandt andet på plakaten til at spille på dette års Coachella Festival i USA.

LÆS OGSÅ   Dansker instruerer 'The Crown'

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Turn Up Charlie’ er på i alt 8 episoder og de kan alle ses på Netflix med det samme.

Serien er ikke det første projekt som Idris Elba laver udelukkende til streamingtjenesten Netflix. I 2015 spillede han også hovedrollen i den første Netflix-film nogensinde; ‘Beasts of No Nation’, som er instrueret af Cary Joji Fukunaga.

Foruden ovenstående har Idris Elba også en markant rolle i Marvel-universet som gudernes vagtmand Heimdall og har derfor haft fremtrædende roller i ‘Thor’ og ‘The Avengers’-filmene.

Se ‘Turn Up Charlie’ på Netflix Danmark fra den 15. marts.Skriv kommentar