Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se imponerende kampscene fra Marvel’s Daredevil

Se imponerende kampscene fra Marvel’s Daredevil

30/04/2015 | Flixfilm

daredevil serie netflixHvis du ikke allerede har kastet dig over superhelte-serien Daredevil, har Netflix offentliggjort et 3 minutter langt klip med en hårdtslående kampscene, som nok skal vække din interesse. Se klippet nederst i artiklen.

Klippet er fra afsnit 2, hvor Daredevil er på jagt efter en kidnappet dreng, hvilket bringer ham til de kriminelles opholdsted, som nok hurtigt fortryder deres ugerning, da de får et godt gammeldags lag tæsk. Hele kampscenen er fanget med blot en enkelt optagelse.

Marvel’s Daredevil havde premiere på Netflix Danmark d. 10. april, og handler om den blinde advokat Matt Murdock, som om natten hopper i Daredevil-dragten og bekæmper de kriminelle i Hell’s Kitchen, New York.

LÆS OGSÅ:   Zack Snyder teaser 'Twilight of the Gods' med danske stjerner

Serien har modtaget flotte anmeldelser og derfor har streamingtjenesten Netflix også annonceret, at Daredevil vender tilbage næste år med en sæson 2.

Daredevil-serien er blot den første af fem superhelte-serier som Netflix laver i samarbejde med Marvel. De øvrige omhandler Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage, mens den sidste hedder The Defenders, som samler alle de fire superhelte i én og samme serie. Man kommer dermed til at se meget til Daredevil og de øvrige personer med overnaturlige kræfter på Netflix de næste par år.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Se imponerende kampscene fra Marvel’s Daredevil

  1. Dan christensen - kl. 16:16, 30-04-2015:

    Hvis man endnu ikke har set serien hører der en lille forhistorie til uden jeg dog vil røbe for meget. Da DD går ind til omtalte kamp scene er han stadig hårdt medtaget fra et tidligere baghold. Så derfor kan han ikke give fuld gas.

    Men total fed scene og serie kan varmt anbefales. Den er ikke så sukkersød som mange af de superhelte film og serier der ellers bliver lavet kan godt li den er lidt mere dyster og blodig.

    Mvh.
    Dan

Skriv kommentar