Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se Jake Gyllenhaal i ‘Den skyldige’-remake på Netflix

Se Jake Gyllenhaal i ‘Den skyldige’-remake på Netflix

27/08/2021 | Flixfilm

den skyldige jake gyllenhaal

Snart har Netflix premiere på en amerikanske genindspilning af den populære danske film ‘Den skyldige’ fra 2018.

Filmen hedder ikke overraskende ‘The Guilty’, men inden at man dømmer “kopien” ude, bør man lige kaste et blik på kræfterne bag.

‘The Guilty’ har nemlig Antoine Fuqua (‘Training Day’, ‘The Equalizer’) i instruktørstolen, manuskript er af Nic Pizzolatto, som er bedst kendt som skaberen af HBO-serien ‘True Detective’, samt den amerikanske skuespiller Jake Gyllenhaal (‘Nightcrawler’, ‘Donnie Darko’) i hovedrollen.

Med det stærke kreative team bag remaket bliver det spændende at se om holdet kan få noget mere ud af historien eller om det bare bliver en direkte gentagelse af den danske film.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har netop sluppet de første billeder fra filmen, som bekendt handler om en politibetjent, der sidder og modtager opkald på alarmcentralen, hvor et drama pludeselig begynder at udspille sig, men at alt ikke er hvad det ser ud til.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Til streamingtjenestens forsvar skal det nævnes, at det ikke er Netflix selv som har søsat projektet, men Jake Gyllenhaal, som kort efter premieren på Gustav Möllers film fra 2018, købte rettighederne til at lave en amerikansk udgave. ‘Den skyldige” gik lige i knoglerne på ham har skuespilleren tidligere udtalt.

‘The Guilty’ har eksklusiv premiere på Netflix Danmark den 1. oktober.

E9kxi 8WEAI14Ap

E9kxZ lXoAYGlFY

E9kxZ MX0AILp4u
Skriv kommentar