Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se Jennifer Lopez som dødbringende lejemorder i ‘The Mother’

Se Jennifer Lopez som dødbringende lejemorder i ‘The Mother’

12/04/2023 | Flixfilm

Netflix er klar med den ultimative Mors dag hyldest; Den actionfyldte ‘The Mother’ med Jennifer Lopez i hovedrollen, som en hævngerrig moder, der forsøger at beskytte hendes datter.

Streamingtjenesten har netop offentliggjort første trailer til actionfilmen, som har premiere på Netflix den 12. maj – to dage før Mors dag her i Danmark.

Find traileren nederst i artiklen.

I ‘The Mother’ er en lejemorder på flugt fra farlige fjender, men er nødt til at komme ud af sit skjul for at beskytte sin datter, som hun forlod for år tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thrilleren er instrueret af Niki Caro (‘Mulan’), mens Jennifer Lopez får selskab af Joseph Fiennes (‘The Handmaid’s Tale’), Omari Hardwick (‘Army of the Dead’) Paul Raci, Jesse Garcia og Yvonne Senat Jones foran kameraet.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2023)

‘The Mother’ er dog ikke den eneste Netflix-film med Jennifer Lopez, som vi kommer til at se til i den nærmeste fremtid.

Senere på året forventes det nemlig, at science fiction thriller ‘Atlas’ om en kvinde, der kæmper for menneskeheden i en fremtid, hvor en AI-soldat har bestemt, at den eneste måde at afslutte krigen på er at afslutte menneskeheden også lander på streamingtjenesten.

Foruden J.Lo i hovedrollen, medvirker også Simu Liu (‘e Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’) og Sterling K. Brown (‘Black Panther’) i ‘Atlas’.

Se ‘The Mother’ på Netflix Danmark fra den 12. maj
Skriv kommentar