Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se klip fra Lilyhammer sæson 3

Se klip fra Lilyhammer sæson 3

12/11/2014 | Flixfilm

lilyhammer sæson 3 netflix dkDen 21. november møder vi igen gangsteren Frank ”The Fixer” Tagliano, når Lilyhammer sæson 3 får premiere på Netflix Danmark. I den forbindelse har Netflix netop udsendt en trailer til at fortrænge ventetiden. Se klippet nederst.

I den nye sæson, som bl.a. gæstes af musikeren Bruce Springsteen og Tony Sirico (The Sopranos), rejser Roar til Brasilien for at møde en kvinde han har mødt over internettet. Han kommer du hurtigt i problemer og derfor er det op til Frank at rette op på tingene. Dog er dog ikke så nemt, da en amerikansk “ven af ​​familien”, kommer til Lilyhammer, Norge og forventer at Frank indordner sig efter hans regler.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 20 – 2022)

Steven Van Zandt spiller hovedpersonen Frank Tagliano og han har flere kasketter på i produktionen som producer, manuskriptforfatter, og komponist på serien. Endvidere får Steven Van Zandt sin debut som instruktør af sidste afsnit i sæson 3.

Serien er produceret i samarbejde med den norske tv-station NRK, hvor serien netop er begyndt på norsk tv. Nordmændene har taget godt i mod de nye afsnit og seertallene ligger omkring 1 mio.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lilyhammer sæson 3 har premiere på Netflix Danmark d. 21. november.
Skriv kommentar