Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Se Lo Scopre Gargiulo

Se Lo Scopre Gargiulo

05/06/2021 | Flixfilm

Se Se Lo Scopre Gargiulo på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Elvio Porta
Skuespillere: Giuliana de Sio, Richard Anconina, Mario Scarpetta
Spilletid: 114 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En sygeplejerske, der er gift med arvingen i en velhavende familie i Napoli, dykker ned i byens kriminelle underverden for at redde sin far fra en spillegæld.

Se Lo Scopre Gargiulo havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Se Lo Scopre Gargiulo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Se Lo Scopre Gargiulo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Se Lo Scopre Gargiulo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Se Lo Scopre Gargiulo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Se Lo Scopre Gargiulo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar