Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Se Min Kjole

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama
Instruktør: Hella Joof
Skuespillere: Malou Reymann, Stephanie Leon, Julie Grundtvig Wester, Honey Shain
Spilletid: 85 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDB-bedømmelse: 6.2

Resumé: En roadmovie om fire piger, som kører tværs over Danmark på jagt efter en ny fremtid. De kæmper alle for at komme ud af et misbrug – gennem konfrontation og tilgivelse.


Se Se Min Kjole på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Se Min Kjole havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Se Min Kjole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Se Min Kjole herunder:Fra premieredatoen (20. december, 2013) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Se Min Kjole er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Se Min Kjole stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar