Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Se Min Kjole

Se Min Kjole

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Se Min Kjole på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama
Instruktør: Hella Joof
Skuespillere: Malou Reymann, Stephanie Leon, Julie Grundtvig Wester, Honey Shain
Spilletid: 85 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En roadmovie om fire piger, som kører tværs over Danmark på jagt efter en ny fremtid. De kæmper alle for at komme ud af et misbrug – gennem konfrontation og tilgivelse.


Se Se Min Kjole på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Se Min Kjole havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Se Min Kjole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Se Min Kjole herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Se Min Kjole er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Se Min Kjole stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar