Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se musikvideo fra Better Call Saul

Se musikvideo fra Better Call Saul

24/10/2014 | Flixfilm

Foto: Ursula Coyote, AMC

Foto: Ursula Coyote, AMC

Nu kan du se første klip og musikvideo fra serien Better Call Saul, som er baseret på karakteren og advokaten Saul Goodman fra Breaking Bad, og som får eksklusiv premiere på Netflix Danmark til februar 2015.

Klippet er udformet som en musikvideo med scener fra serien, der ikke tidligere har været offentliggjort. Sangen hedder “Better Call Saul” og fremføres af Junior Brown, mens teksten er skrevet af seriens skabere Vince Gilligan og Peter Gould. Se musikvideoen nederst.

Produktionsselskabet AMC har tidligere offentliggjort en teaser fra serien, men det er første gang et længere klip er blevet vist for offentligheden.

Better Call Saul har Bob Odenkirk i hovedrollen som advokaten Saul Goodman og er en såkaldt spin-off serie, baseret på den populære Breaking Bad. Serien tager udgangspunkt i årene inden Saul blev advokat for kemilæreren Walter White.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Bionic'

Serien kommer på Netflix Danmark til februar 2015, hvilket kun er få dage efter tv-premieren i USA, da streamingtjenesten har købt de eksklusive rettigheder til Better Call Saul. Det inkluderer også sæson 2, som dog først forventes at få premiere i 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Better Call Saul på Netflix Danmark til februar 2015.
Skriv kommentar