Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se Netflix på Waoo! TV-boks

Se Netflix på Waoo! TV-boks

31/10/2013 | Flixfilm

waoo netflix dkNetflix og Waoo! har netop offentliggjort, at man nu kan se Netflix direkte via TV-boksen som følger med ens TV-abonnement. Det betyder dermed, at man nemt kan få Netflix på sit TV, uden at tilslutte andre bokse eller sætte computeren til fjernsynet.

Waoo! er den eneste TV-udbyder i Danmark, som tilbyder Netflix og med streamingtjenesten Netflix indbygget i TV boksen kan du nemt skifte mellem dine yndlingskanaler og Netflix med den samme fjernbetjening. Netflix fungerer endvidere på tværs af alle platforme, så du f.eks. kan starte en film på TV’et i stuen og se den færdig på din smartphone, tablet eller computer i soveværelset.

For at få Netflix på Waoo! TV-boksen kræver det dog stadig et Netflix abonnement, som kan købes direkte på TV skærmen via boksen eller hjemmesiderne; netflix.dk og waoo.dk. For at få adgang til Netflix kræver det desuden at man har en af de nyeste TV-bokse fra Waoo!.

LÆS OGSÅ   NFL-serien 'Quarterback' kommer på Netflix

Netflix er verdens førende udbyder af internet-tv med over 37 millioner medlemmer i 40 lande, der bruger mere end 1 milliard timer om måneden på at se tv-serier og film, inkl. originale serier. For en lav månedlig pris kan Netflix-medlemmer se så meget, de vil, når som helst, hvor som helst, på næsten en hvilken som helst skærm med internetforbindelse. Medlemmer kan afspille tv-serier og film, sætte dem på pause og genoptage afspilningen uden reklamer eller forpligtelser.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar