Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se Netflix USA på Smartphone, iPhone og Android

Se Netflix USA på Smartphone, iPhone og Android

20/08/2015 | Flixfilm

netflix usa unblockStreamingtjenesten har udtalt, at de arbejder på at få samme udvalg af film og serier i alle lande. Dermed vil man kunne se frem til et væsentlig større udvalg på den danske Netflix i fremtiden. Men indtil da kan man ligeså godt benytte muligheden til, at se den amerikanske Netflix hvor der på nuværende tidspunkt er langt de fleste film og serier.

I denne artikel guider vi til hvorledes du får adgang til den amerikanske Netflix USA fra din mobiltelefon, smartphone, iPhone, Android eller andet mærke. Hvis du i øvrigt ønsker Netflix USA på din computer, Apple TV eller anden enhed, så kan du også bruge nedenstående guide, da fremgangsmåden er den samme.

Vi anbefaler, at man benytter PureVPN til at få adgang til Netflix USA eller andre lande. Det er klart den mest sikre og pålidelige tjeneste. PureVPN koster ca. 25 kr om måneden, men man får en helt gratis uge hvor man blot kan prøve om det er interessant. Der findes gratis services på nettet, som gør det samme som PureVPN, heriblandt Hola, men det kan ikke anbefales at bruge disse, da intet som bekendt er gratis og de er blevet afsløret i at overvåge ens internetforbindelse.

LÆS OGSÅ   Se trailer til 'Murder Mystery 2'

Sådan får du amerikansk Netflix USA på din smartphone, computer, iPhone, iPad m.v.;

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Gå ind på PureVPN og opret en gratis konto.

2. Følg de nemme vejledninger på PureVPN til, at få Netflix USA på din iPhone, Android, iPad, AppleTV, PC, Mac, PS4 m.v.

For at kunne prøve PureVPN gratis i en uge, kræver det blot at du indtaster din email-adresse. Man skal således hverken opgive kontooplysninger eller navn for at komme i gang. PureVPN virker i øvrigt med alle lande, så hvis du hellere vil se f.eks. den franske eller tyske Netflix, så vælger du blot dette på hjemmesiden.

Hvis du ønsker, at følge med i hvilke nye film og serier der kommer på den amerikanske Netflix, så kan du finde en oversigt over de nyeste tilføjelser på Flixfilm.us.3 kommentarer til Se Netflix USA på Smartphone, iPhone og Android

 1. Mille - kl. 16:48, 21-08-2015:

  Kan man godt skifte land på unblock-US når man vil, eller er man låst fast på et land?

 2. Flixfilm - kl. 00:23, 22-08-2015:

  Hej Mille,

  Ja, man kan godt skifte land. Det gør du på Unblock-Us hjemmeside.

 3. Thomas - kl. 18:34, 21-08-2015:

  Der er en plugin til Chrome, der giver dig adgang til Netfilx USA på computeren. Men du kan kun se i SD, den giver ikke mulighed for HD.

Skriv kommentar