Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se ny teaser til ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’

Se ny teaser til ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’

23/09/2019 | Flixfilm

breaking bad film el caminoNetflix har netop frigivet en spritny teaser til ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’, der følger op på serien seks år efter at den sluttede med et skæbnesvanger øjeblik for hovedpersonerne Walter og Jesse.

Se klippet nederst i artiklen, som blev afsløret i forbindelse med dette års Emmy-prisuddeling – Et show hvor ‘Breaking Bad’ har vundet intet mindre end 16 gange, heriblandt for bedste dramaserie.

‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ er en spillefilm på to timer, som får eksklusiv premiere på Netflix den 11. oktober, og følger Jesse Pinkman (Aaron Paul) efter at han kørte ud i mørket i slutningen af sidste sæson efter at have undsluppet et grufuldt fangeskab som har givet fysiske og psykiske ar på sjælen.

Vince Gilligan, som lavede ‘Breaking Bad’ og den efterfølgende spin-off ‘Better Call Saul, har også lavet filmen, som han i et interview med The Hollywood Reporter fortæller, at han havde idéen til allerede inden ‘Breaking Bad’ sluttede.

LÆS OGSÅ   Se sidste trailer til den psykologiske thriller 'Kastanjemanden'

Artiklen fortsætter under annoncen

Skaberen Gilligan kan endvidere overfor The Hollywood Reporter afsløre, at mere end 10 karakter fra serien vil dukke op i filmen, og bekræfter at bl.a. Badger og Skinny Pete kommer til at spille en rolle. Det virker dog meget usandsynligt at Bryan Cranstons Walter White vil medvirke.

Se ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ på Netflix Danmark fra den 11. oktober.    Skriv kommentar