Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se ny teaser til ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’

Se ny teaser til ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’

23/09/2019 | Flixfilm

breaking bad film el caminoNetflix har netop frigivet en spritny teaser til ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’, der følger op på serien seks år efter at den sluttede med et skæbnesvanger øjeblik for hovedpersonerne Walter og Jesse.

Se klippet nederst i artiklen, som blev afsløret i forbindelse med dette års Emmy-prisuddeling – Et show hvor ‘Breaking Bad’ har vundet intet mindre end 16 gange, heriblandt for bedste dramaserie.

‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ er en spillefilm på to timer, som får eksklusiv premiere på Netflix den 11. oktober, og følger Jesse Pinkman (Aaron Paul) efter at han kørte ud i mørket i slutningen af sidste sæson efter at have undsluppet et grufuldt fangeskab som har givet fysiske og psykiske ar på sjælen.

Vince Gilligan, som lavede ‘Breaking Bad’ og den efterfølgende spin-off ‘Better Call Saul, har også lavet filmen, som han i et interview med The Hollywood Reporter fortæller, at han havde idéen til allerede inden ‘Breaking Bad’ sluttede.

LÆS OGSÅ   Danske stjerner med i 'Love & Anarchy' sæson 2

Artiklen fortsætter under annoncen

Skaberen Gilligan kan endvidere overfor The Hollywood Reporter afsløre, at mere end 10 karakter fra serien vil dukke op i filmen, og bekræfter at bl.a. Badger og Skinny Pete kommer til at spille en rolle. Det virker dog meget usandsynligt at Bryan Cranstons Walter White vil medvirke.

Se ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ på Netflix Danmark fra den 11. oktober.
Skriv kommentar