Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se ny teaser til ‘Stranger Things’ sæson 4

Se ny teaser til ‘Stranger Things’ sæson 4

07/11/2021 | Flixfilm

stranger things saeson 4 premiere

I lørdags var det international ‘Stranger Things’-dag hvor Netflix dedikerede dagen til 80’er-gyserhittet og afslørede nyt om den kommende fjerde sæson.

Første og fremmest blev det bekræftet, at serien først vender tilbage med de nye afsnit til sommer 2022, og dermed er der fortsat et stykke tid inden vi kommer til at se Eleven, Mike, Will, Dustin, Lucas og de andre venner i aktion.

For at forsøde ventetiden en smule frigav streamingtjenesten en ny teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I klippet ses det at Eleven (Millie Bobby Brown) er flyttet til det solrige Californien og lever en umiddelbar normal tilværelse som teenager i skolen med venner og fjender.

Foruden teaser-traileren har Netflix også afsløret titlerne på samtlige episoder i ‘Stranger Things’ sæson 4. Den nye sæson er på i alt 9 afsnit og titlerne er således;

Afsnit 1: The Hellfire Club
Afsnit 2: Vecna’s Curse
Afsnit 3: The Monster and The Superhero
Afsnit 4: Dear Billy
Afsnit 5: The Nina Project
Afsnit 6: The Dive
Afsnit 7: The Massacre At Hawkins Lab
Afsnit 8: Papa
Afsnit 9: The Piggyback

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du se på Netflix i oktober

Når ‘Stranger Things’ sæson 4 får premiere til sommer 2022 vil det være tre år siden, at der senest kom nye afsnit af serien. Det har naturligvis ikke været meningen, at ventetiden skulle være så lang, men da optagelserne til fjerde sæson netop var begyndt kom corona og satte alt på pause.

Det bliver i øvrigt spændende at se om sæson 4 bliver det endegyldigt sidste vi kommer til at se til vennerne, da seriens skaber Ross Duffer tidligere har udtalt, at ‘Stranger Things’ skulle slutte med fjerde sæson, men det er snart 4 år siden, at han fortalte det til medierne og hvorvidt det stadig er planen, vides ikke.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar